Protaste - Premium Protein Pasta

Protaste Voorgekookte Eiwitrijke Pasta

Eiwitrijk | Compleet Aminozuur profiel | Rijk aan Vezels | Zoutarm | Wetenschappelijk onderbouwd

Voorgekookte pasta - een win-win situatie!



Onze eiwitrijke pasta's kunnen worden geleverd in een gesloten verpakking van 1/2 gn met een houdbaarheid van P+20.
U kunt ook kiezen voor diepvriesproducten met een gemiddelde houdbaarheid van 12 maanden.


Onze pasta kan eenvoudig worden geregenereerd op verschillende manieren. Onze voorgekookte pasta's zijn ideaal voor locaties en/of situaties waar u de producten alleen regenereert en ze zijn eenvoudig te bereiden.


Met onze eiwitrijke pasta serveert u al ~ 22 gram eiwit per 100 gram (en natuurlijk vezels), zodat u met een kleinere hoeveelheid van de totale maaltijd toch maximale voedingswaarden kunt bereiken. Ideaal voor bijvoorbeeld sportmaaltijden, voor zorginstellingen of revalidatiecentra.


Kostenbesparend

Door het hoge eiwitgehalte in onze pasta heeft u minder eiwit nodig uit dure dierlijke bronnen zoals vlees, vis en/of gevogelte. En dit bespaart u aanzienlijk op de kosten. Kleine porties zorgen voor minder voedselverspilling.



Een win-win situatie voor iedereen.

Onze USP's

  • Plantaardige eiwitmix
  • Compleet aminozuur profiel 
  • Hoog in essentiële aminozuren


  • ~22% eiwit per 100 gram
  • ~16 g Leucine per 100 gram


  • Laag in zout
  • Lang houdbaar
  • Diepvries bestendig


  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Behoudt en/of groei spiermassa
  • Sneller herstel


  • Duurzaam (lage CO2 vs dierlijk eiwit)
  • Geschikt voor veganisten, vegetariërs en flexitariërs 

Onze Pasta varianten

~22 g EIWIT 


Serve 22 g / 100 g hoogwaardig eiwit per maaltijd 😁

~16 g Leucine
(per 100 gram)


Inclusief alle andere
8 essentiële aminozuren 😁.

100% PLANTAARDIG EIWIT


Geschikt voor veganisten, vegetariërs en flexitariërs 😁.


Voedingswaarden per 100 gram Voorgekookte pasta

Compleet Aminozuur Profiel

  • Wetenschappelijk bewijs toont aan dat plantaardige eiwitten de spiereiwitsynthese (SES) kunnen stimuleren door de hoeveelheid eiwit per 100 gram te verhogen en de biologische beschikbaarheid van aminozuren te optimaliseren door middel van verwerking of gangbare kookmethoden.


  • Om een ​​evenwichtige aminozuur samenstelling te garanderen, is het noodzakelijk om verschillende plantaardige eiwitbronnen te combineren die elkaar aanvullen. Die combinatie kan net zo effectief zijn voor SESS als een volledig dierlijk dieet, aangezien een op zichzelf staand plantaardig eiwit niet voldoende is.


  • Onze Protaste Pastadeeg is wetenschappelijk samengesteld, bevat onze eigen unieke samenstelling van plantaardige eiwitten en heeft een volledig concurrerend aminozuurprofiel ten opzichte van dierlijke eiwitten.

REGENEREER ADVIES


Onze pasta's zijn zeer geschikt voor regeneratie.


Dit kan op 5 manieren:


  • Magnetron
  • Combi-stoomoven
  • Heteluchtverwarming
  • Contactverwarming
  • Contactverwarming voor vriezers



Voor elke bovenstaande regeneratieoptie hebben we een complete handleiding, die standaard is bijgevoegd.


Voor specifiek regeneratieadvies kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.


SERVEER ADVIES


Wij adviseren de volgende verhouding in het serveren van maaltijden met Protaste Pasta


  • 1/3 pasta en 2/3 overige maaltijd componenten zoals groenten en saus en dat eventueel aangevuld met vlees, vis, gevogelte of plantaardige vleesvervangers. 



Dit is belangrijk om: de juiste eiwitinname per portie te garanderen de mondsensatie van de pasta met de saus te optimaliseren de smaak en beleving te maximaliseren de juiste balans aan macronutriënten te serveren.

Dit is belangrijk:

  1. voor de optimale en juiste eiwitinname per portie 
  2. om de mondsensatie van de pasta met de saus te optimaliseren
  3. om de smaak en beleving te maximaliseren
  4. om de juiste balans aan macronutriënten te serveren.

Kom direct in contact met onze experts

Djurre Veensma

Product Development | Culinair Advisor

Erik Altena

Business Development | Nutritional Specialist