Eiwitrijk | Compleet Aminozuur profiel | Rijk aan Vezels | Zoutarm | Wetenschappelijk onderbouwd
Onze eiwitrijke pasta's kunnen worden geleverd in een gesloten verpakking van 1/2 gn met een houdbaarheid van P+20.
U kunt ook kiezen voor diepvriesproducten met een gemiddelde houdbaarheid van 12 maanden.
Onze pasta kan eenvoudig worden geregenereerd op verschillende manieren. Onze voorgekookte pasta's zijn ideaal voor locaties en/of situaties waar u de producten alleen regenereert en ze zijn eenvoudig te bereiden.
Met onze eiwitrijke pasta serveert u al ~ 22 gram eiwit per 100 gram (en natuurlijk vezels), zodat u met een kleinere hoeveelheid van de totale maaltijd toch maximale voedingswaarden kunt bereiken. Ideaal voor bijvoorbeeld sportmaaltijden, voor zorginstellingen of revalidatiecentra.
Kostenbesparend
Door het hoge eiwitgehalte in onze pasta heeft u minder eiwit nodig uit dure dierlijke bronnen zoals vlees, vis en/of gevogelte. En dit bespaart u aanzienlijk op de kosten. Kleine porties zorgen voor minder voedselverspilling.
Een win-win situatie voor iedereen.
Onze USP's
Serve 22 g / 100 g hoogwaardig eiwit per maaltijd 😁
~16 g Leucine
(per 100 gram)
Inclusief alle andere
8 essentiële aminozuren 😁.
Geschikt voor veganisten, vegetariërs en flexitariërs 😁.
Onze pasta's zijn zeer geschikt voor regeneratie.
Dit kan op 5 manieren:
Voor elke bovenstaande regeneratieoptie hebben we een complete handleiding, die standaard is bijgevoegd.
Voor specifiek regeneratieadvies kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.
Wij adviseren de volgende verhouding in het serveren van maaltijden met Protaste Pasta
Dit is belangrijk om: de juiste eiwitinname per portie te garanderen de mondsensatie van de pasta met de saus te optimaliseren de smaak en beleving te maximaliseren de juiste balans aan macronutriënten te serveren.
Dit is belangrijk:
Central Office
Protaste B.V.
Eeser Hout 12 R
8332 VR Steenwijk
The Netherlands
© 2024 Protaste B.V. - All rights reserved